Gaashekwerk

Bent u op zoek naar hekwerk, maar u wilt niet te veel geld kwijt zijn? 
Dan raadt Hekvoordeel een gaashekwerk aan.

Gaashekwerk is gemaakt van metalen draden. Deze draden kunnen op allerlei manieren worden bewerkt, voordat het tot gaas wordt gevlochten. Daarbij kan dit hekwerk met- of zonder bovenbuis worden geleverd.

Het gaas, de palen en de bovenbuis van het hekwerk kunnen op de volgende manieren worden bewerkt:

1- Verzinken: De palen en de bovenbuis worden in een zinkbad gedompeld, waardoor er een laagje op komt dat roesten tegengaat.

2- Coaten: De palen en de bovenbuis worden geverfd. Eerst wordt er verf in een poedervorm op de palen gespoten. Vervolgens worden de palen en de bovenbuis gebakken, waardoor het niet verkleurd en u de optimale kwaliteit krijgt. Ieder hekwerk kan in elke gewenste RAL-kleur worden gecoat.

3- Gloeien: Het gaas wordt verwarmd, waardoor de hardheid van het gaas afneemt en het buigzamer wordt.
Hierdoor kunnen er bogen worden gemaakt van het gaas.

4- Plastificeren: Het gaas wordt sterker gemaakt door middel van een laagje plastic. Het is tevens mogelijk om diverse kleuren (grijs, zwart en groen) plastic aan te brengen.

U kunt met gaas bijvoorbeeld ongedierte tegenhouden of nou juist dieren in een bepaalde omgeving houden. Het kan ook worden gebruikt als tuin afrastering, maar dat biedt niet veel privacy. Dit kan wel worden verholpen met bijvoorbeeld planten.

Het is ook mogelijk om een winddoek bij het gaashekwerk te nemen. Hierdoor heeft u weinig tot geen last van de wind.

Als u direct online een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, klik dan hier