Enkelstaaf

Hekvoordeel: Hét bouwpakket voor een fraai tuinhek!

Een mooi huis met tuin staat voor meer woongenot en ruimte om te leven. Uiteraard wilt u ook dat ongenode gasten buiten blijven zodat u optimaal van uw privacy kunt genieten. Wat dat betreft biedt Hekvoordeel u nu een sierlijke oplossing in de vorm van een zelf te plaatsen hekwerk. Met slechts 4 componenten maakt u al een compleet nieuwe afrastering.

Het Hekvoordeel hekwerkpakket omvat de volgende onderdelen:

1. Zwarte kunststof doppen met ophangpinnen. Deze houden de stalen mat perfect op hoogte en voorkomen afzakken langs de gladde palen.
2. Zwarte beugels met RVS-onderdelen voor een solide montage aan de palen. Het RVS roest niet en blijft mooi. De kunststof onderdelen zijn van de zwaarste klasse en UV-bestendig.
3. Matten: zorgvuldig glad verzinkt en voorzien van een beschermende coating. Deze twee lagen beschermen optimaal tegen het roesten.
4. Palen met een doorsnede van 60 millimeter. Deze palen gaan minimaal 70 centimeter in de grond. Ook deze zijn verzinkt en gecoat tegen roesten.

U kunt kiezen uit 3 mathoogten: 103 cm, 143 cm en 193 cm. Een speciaal geselecteerd assortiment van de meest gebruikte soorten. Deze hebben wij dan ook ruimschoots voor u op voorraad. Een Hekvoordeel hekwerk is een solide oplossing voor elke particuliere tuin. De robuuste stalen palen en matten zijn eerst verzinkt en daarna gecoat. Deze twee lagen bescherming staan garant voor een jarenlang mooi beeld. Daarbij kunt u kiezen uit groen en zwart.

Efficiënt ingekocht en solide kwaliteit 

Het Hekvoordeel hekwerk is door groenspecialisten zo ontwikkeld dat het eenvoudig door u zelf te monteren en te plaatsen is. Uiteraard kunt u dit ook in samenwerking met of door uw groenspecialist doen. Aan u de keus. Belangrijk is dat het hekwerk de juiste functies vervult van veiligheid, eerste aanzicht van uw thuis en een mooie steun is voor al uw klimplanten. Wat dat betreft is een Hekvoordeel hekwerk een passende hekwerkoplossing die jarenlang probleemloos meegaat. 

Als u direct online een offerte wilt aanvragen, klik dan hier!